Voordelen

Zeer concurrerende premies

Omdat de Aon beroeps-/bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor architecten bij een vast panel van verzekeraars is ondergebracht, waar reeds een groot aantal architecten hun aansprakelijkheidsrisico verzekerd heeft, kan een uiterst concurrerende premie worden aangeboden.

Gebaseerd op de DNR en ontwikkeld i.s.m. BNA

In nauw overleg met BNA is door Aon een aansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld die is afgestemd op De Nieuwe Regeling (DNR), het vak en de risico's van de architecten. Deze verzekering voldoet hiermee qua dekking en verzekerd bedrag aan de raampolis. Indien nodig zijn afwijkingen van de DNR mogelijk op projectbasis of op basis van een doorlopende polis. U kunt dan zelf beoordelen voor welk project u wilt afwijken.

Expertise van Aon

Als deelnemer aan de Aon beroeps-/bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor architecten kunt u altijd gebruik maken van het specialisme en de expertise van Aon Nederland op dit gebied en mag u van ons een verzekeringsproduct op maat verwachten. Bovendien kunt u rekenen op een deskundige begeleiding bij schade. Claims worden snel en soepel afgehandeld. De afhandeling van uw claim wordt van het begin tot het einde door ervaren schadebehandelaars gedaan die zo nodig worden bijgestaan door onze gespecialiseerde juristen.

Mogelijkheid om tegen premietoeslag af te wijken van de DNR

Tegen een premietoeslag is het mogelijk om af te wijken van de DNR. Dit biedt u meer flexibiliteit.

10% collectiviteitskorting voor BNA-leden

Leden van BNA profiteren van een aantrekkelijke collectiviteitskorting van 10%.

Uitstekende voorwaarden

Naast zaken die in een aansprakelijkheidsverzekering voor architecten behoren te zijn verzekerd, kent de beroeps-/bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering een aantal belangrijke voordelen in de voorwaarden:

  • Ruime omschrijving van de verzekerden
  • Ruime in- en uitloopregeling
  • Een beperkt aantal uitsluitingen
  • Geschikt voor DNR / RVOI / SR /Consumentenregeling

Flexibiliteit: Buitenlanddekking- en bijzondere projectendekking optioneel

Middels de expertise van Aon en door de kwaliteit en flexibiliteit van de gekozen verzekeraars kan bovendien het nodige maatwerk worden verricht. Zo zijn er uitgebreide regelingen voor buitenlanddekking te verkrijgen, en is het gemakkelijk om andere activiteiten mee te verzekeren. Ook bij eventuele afwijkingen van DNR / RVOI / SR / CR staan aansprakelijkheidsexperts u bij met advies en verzekeringsoplossingen.

 
 

Aon Verzekeringen

088 - 810 81 74

Post:
Aon Verzekeringen
Postbus 59
2200 AB Noordwijk

Stel uw vraag via e-mail